Villa te Limburg ()

Algemeen
Referentie
:
4071
Prijs
:
Op aanvraag
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
Limburg
Grondoppervlakte
:
52000 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Hippo vastgoed
Omschrijving
 Landeigendom met zwembad en historische tiendenschuur met stallen op ca. 5,2ha gelegen te Limburg

Deze mooie gerenoveerde villa ligt dichtbij de Nederlandse grens, in het groene Limburg met directe aansluiting aan het ruiterpaden-netwerk. De grote hippische complexen zijn dichtbij zoals Sentowerpark, De Warre en De Peelbergen in Nederland.

Wanneer u langs de mooie poort binnen rijdt, zal u verbluft staan van de charme van deze eigendom.  Het landhuis is centraal ingepland op de eigendom en vormt een mooi geheel met de historische tiendenschuur, waarin de paardenstallen zijn ondergebracht.

U betreedt het landhuis via de voordeur en komt in de inkomhal met links een gastentoilet en rechts een vestiaire. Vervolgens komt u in de prachtige eetkamer met uitzicht op de mooi aangelegde tuin en het zwembad. Deze eetkamer geeft links toegang naar de landelijke keuken die volledig geëquipeerd is en rechts naar de grote gezellige woonkamer met open haard. Als u verder doorloopt komt u in de majestueuze orangerie met uitzicht op het verwarmde overloopzwembad en poolhouse. Het zwembad is voorzien van een rolldeck en wordt verwarmd via warmtepomp. Het poolhouse is gezellig ingericht en leent zich uitermate tot het geven van feestjes.

Op het gelijkvloers in de woning is er verder nog een wasplaats, kleine badkamer/douchekamer en een ruime slaapkamer terug te vinden met een dressing en een grote badkamer met stoomcabine.

Op  de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers met een klein balkon. Ook is er een ruime badkamer, dressing en cinemazaal aanwezig.

De woning is luxueus afgewerkt door het gebruik van massieve houten parket, natuursteen, blauwe steen, toegangscontrole,…


Buiten staat een mooie tiendenschuur die ingericht werd met paardenstallen. Er zijn 5 ruime boxen aanwezig alsook een gezellige bar/ontvangstruimte. Een buitenpiste van 20m x 60m maakt de paardenaccommodatie compleet. De weides zijn volledig paardvriendelijk omheind en van schuilstallen en drinkbakken voorzien.

Aansluitend aan de woning is er een carport voor 3 wagens. De tuin beschikt over diverse tuinkamers en is zeer mooi aangelegd in Franse stijl met vijver, diverse hagen en sfeerverlichting.

In luxe wonen met de paarden aan huis in Limburg!

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
185 kWh/m²
Unieke code
:
20120413-0001118827-00000001-4
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Comfort binnen
:
Open haard
Comfort buiten
:
Verwarmd zwembad, Paardenstallen, tuin, Zonneterras
Indeling
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte