Hoeve te Melsele (9120)

€699 000

Algemeen
Referentie
:
3927
Prijs
:
€ 699.000
Kadastraal inkomen
:
€ 2.251
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
9120 Melsele
Grondoppervlakte
:
2320 m²
Beschikbaarheid
:
In overleg
Bouwjaar
:
2011
Hippo vastgoed
Omschrijving
Verder af te werken / uit te breiden woning tot 1.000 m3 met multifunctioneel bijgebouw op 2.320 m² te Melsele

Deze prachtige hoeve bevindt zich middenin in de natuur in het hartje van het Waasland, namelijk Melsele, is vlot bereikbaar en heeft een goede verbinding naar belangrijke invalswegen zoals E34 (Knokke - Antwerpen) of E17 (Kortrijk - Antwerpen). De eigendom geniet van wijdse gezichten en veel privacy en is gelegen in een rustig straatje, maar ligt toch maar op enkele kilometers van het dorpskern van Melsele.

De eigendom bestaat uit twee afzonderlijke gebouwen (2011), waar men gebruik heeft gemaakt van duurzame en rustieke materialen. 

Het eerste gebouw (witte gevels) dient verder afgewerkt te worden en/of kan uitgebreid worden tot een woning van 1.000m3, door haar ligging in het agrarisch gebied. Het gebouw is heden voorzien van een bergzolder, verwarming en elektriciteit en dient verder nog geïsoleerd en ingedeeld/ingericht te worden als woning. De achterzijde is voorzien van grote glaspartijen die volledig open kunnen. De aangebouwde houten constructie, kan ook eventueel verder worden dichtgemaakt en het gebouw nog verder uitbreiden. De plannen voor het uitbreiden van de woning tot 1.000m3 werden reeds gemaakt, wat een ruime landelijke woning met 3 slaapkamers als resultaat had.

Het tweede gebouw, dat in landelijke stijl werd opgetrokken, biedt zeer veel mogelijkheden door haar oppervlakte (gelijkvloers: 166m2). Het is ingedeeld als volgt: via de zijkant van het gebouw, bereiken we een prachtige open ruimte met open haard (M-Design) en keukenblok. Deze open ruimte is voorzien van allerlei authentieke elementen zoals een eiken parket, wat een zeer warme en gezellige uitstraling geeft. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een toilet, een doucheruimte, een grote berging en een technische ruimte. Via de authentieke trap in de open ruimte bereiken we de eerste verdieping, hier bevindt zich een vide en een ruimte die volledig kan worden afgesloten door een prachtige glaspartij en dienst kan doen voor allerlei doeleinden. Deze ruimte is voorzien van een dubbele lavabo, bubbelbad en toilet. Men heeft hier ook een prachtig uitzicht over de rondom gelegen velden. Het gebouw is zeer multifunctioneel en kan ingericht worden als garage, opslagplaats, hobbykamer, bureauruimte voor Uw zelfstandige activiteit of eventuele nevenactiviteit, enzovoort. De wetgeving laat hierbij 100 m2 kantoorruimte, plaats voor uw vrij beroep of dienstenfunctie toe.

De tuin is zeer strak aangelegd en biedt voldoende mogelijkheden om gezellig te vertoeven op één van de terrassen, al dan niet rond de zwemvijver. Ook in de tuin is er enkel gebruik gemaakt van de beste materialen!

Unieke eigendom in het Waasland, door haar oppervlakte en toplocatie!

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
245 kWh/m²
Unieke code
:
20181214-0002116400-1
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Warmtepomp
Keuken
:
Open keuken
Beglazing
:
Hoogrendementsglas
Comfort binnen
:
Open haard, Dubbele beglazing, tuin, alarmsysteem
Comfort buiten
:
Vijver, Tuin rondom, Zonneterras
Bestemming
:
Polyvalente zaal, Vrij beroep + woning
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte