Villa te Waasmunster (9250)

Algemeen
Referentie
:
4069
Prijs
:
Op aanvraag
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
2
Garage
:
3
Adres
:
9250 Waasmunster
Bewoonbare opp.
:
437 m²
Grondoppervlakte
:
35240 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Bouwjaar
:
2019
Hippo vastgoed
Omschrijving
Luxueus landeigendom met nieuwbouwwoning en schuur met stallen op ca. 3,5ha te Waasmunster

Deze landeigendom is gelegen in een rustige landweg, in het groene Waasmunster, gekend om zijn bos en heide en kilometers wandelmogelijkheden. Deze gemeente is makkelijk bereikbaar via de E17 en is centraal ingepland tussen de grote Vlaamse steden Antwerpen en Gent.

De luxueuze woning met prachtige schuur werd zeer recent opgetrokken op een perceel van ca. 3,5ha. Enkel de beste materialen, geplaatst door vakmensen, werden gebruikt bij de bouw van deze eigendom: eiken gebintes en parket, blauwe steen, kleiklinkers, glas in staal,... alle nieuwe technieken zoals warmtepomp voor vloerverwarming, domotica, koelcel, muziekinstallatie,...zijn aanwezig. Kosten noch moeite werden gespaard. De woning is volledig onderkelderd.

Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal met gastentoilet, die links toegang geeft naar de landelijke keuken met eetplaats, die geniet van een open haard. De keuken is hypergeïnstalleerd met ondermeer een formuis, dubbele oven en inloopkoelcel.... De keuken bestaat uit eiken kasten en biedt veel bergruimte. Vervolgens lopen we door en komen we in de living op eiken parket, met open haard en met een prachtig zicht naar buiten. De living geeft ook toegang naar het buitenterras in blauwe steen. In de living is er een bureauhoek ingebouwd.

Via de inkomhal, die tevens de traphal is, bereiken we het eerste verdiep. Daar vinden we masterbedroom met badkamer en dressing voorzien van airco, en 2 kinderslaapkamers met een badkamer.

De inkomhal gaat ook over op het gelijkvloers in de mudroom met douche die via de achterinkom bereikbaar is en rechts geeft ze toegang naar de inpandige garage.

 

De schuur geniet van dezelfde afwerking als de woning. Daar vinden we een dubbele garage, die tevens dienst kan doen als ontvangstruimte/feestzaaltje, voorzien van een professionele keuken en het nodige sanitair. Wat direct opvalt, zijn de eiken gebintes. Op het eerste verdiep is een zeer charmant 1-slaapkamer appartement ondergebracht. De schuur beschikt ook over 4 super de luxe boxen, voldoende opslag voor hooi, stro en rollend materieel. Op het terrein is er nog een bijkomend stalgebouw aanwezig, dat kan dienen voor diverse doeleinden ondermeer 4 bijkomende stallen, bergruimte,... De oude veldschuur van ca.12m x 9m kan nog gerenoveerd worden naar bijvoorbeeld carport. De wiedes zijn volledig omheind in post en Rail afsluiting van De Sutter en voorzien van vorstvrije drinkbakken.

De lange oprijlaan en de tuin (met automatische beregening) maken de charme van deze eigendom compleet.

 

Uniek charme-eigendom met luxe afwerking op ca. 3,5ha in het Waasland!

 

 

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
In aanvraag
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Warmtepomp
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Hoogrendementsglas
Raamkozijn
:
hout
Comfort binnen
:
Alarm
Comfort buiten
:
Paardenstallen, Dakisolatie, Achtertuin
Indeling
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte