Huis te Gooik (1755)

€775 000

Algemeen
Referentie
:
4046
Prijs
:
€ 775.000
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
2
Garage
:
3
Adres
:
1755 Gooik
Bewoonbare opp.
:
291 m²
Woongedeelte
:
58 m²
Grondoppervlakte
:
9266 m²
Voorgevel
:
22 m
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Bouwjaar
:
1992
Hippo vastgoed
Omschrijving
Leuke gezinswoning met bijgebouw en weide op ca. 9.266 m² te Gooik

Deze eigendom is gelegen te Gooik, ook wel de parel van het Pajottenland genaamd en bevindt zich midden in de velden. De woning bevindt zich vlakbij het centrum van Gooik en heeft een vlotte verbinding met de expresweg.

Het perceel van 9.266 m² omvat een zeer ruime woning, een bijgebouw, een aangelegde tuin en achterliggende weide.

De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een ruime leefruimte met eetplaats en open haard, een recente geïnstalleerde keuken met aanpalende berg-/ stookruimte, een traphal dat ons toegang geeft tot de ruime badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo en met aansluitend de masterbedroom, die een prachtig zicht heeft over de tuin en achtergelegen velden. De eerste verdieping biedt plaats voor 2 slaapkamers, een badkamer met toilet, een zithoek en bureel. Deze laatste zijn een echte eyecatcher en geven direct uit op de living via de passerel. Verder is er nog een 2de verdieping waar zich een ruime zolder-/slaapkamer van 42m² bevindt.  De woning biedt alle modern comfort, dubbele beglazing en heeft een vernieuwd UNIDEK-dak.

Aanpalend aan de woning bevindt zich nog een veranda die ons rechtstreeks toegang geeft naar de garage en aanpalend bijgebouw. De garage meet ca. 39 m², vervolgens bevindt zich een ruimte van 71m², die vroeger dienst deed als paardenstal (deuren in gevel zijn nog aanwezig). Verder is er nog een ruimte van 73m² voorzien van automatisch poorten en die perfect kan dienen als opslagruimte voor hooi of stro. De mogelijkheid bestaat hier ook om extra paardenstallen te plaatsen. Het ganse bijgebouw biedt een een zeldzaam potentieel voor zelfstandigen, hobbyisten, oldtimerliefhebbers, ... Er is ook een zolder aanwezig.

De tuin met siervijver en aangelegd terras zijn zeer gunstig georiënteerd. De achterliggende weide behoort evenzeer tot het perceel en biedt, samen met de stalling die voorzien is van water, een grote troef voor dierenliefhebbers.

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
395 kWh/m²
Unieke code
:
20191012-0002205823-RES-1
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte