Hoeve te Kruisem (9700)

Algemeen
Referentie
:
4041
Prijs
:
Op aanvraag
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
9700 Kruisem
Grondoppervlakte
:
11000 m²
Hippo vastgoed
Omschrijving
Historische vierkantshoeve op 1,1ha in de Vlaamse Ardennen (optie: 2,8ha)

Deze unieke eigendom is makkelijk bereikbaar via de E17. Kruisem ligt aan de voet van de Vlaamse Ardennen en u zal onder de indruk zijn van de prachtige omgeving en de rust en stilte, die er van uitgaat.

De eigendom bestaat uit een imposante vierkantshoeve, een grote veldschuur en weides. 

De rechtervleugel omvat de woning die op het gelijkvloers een inkom met vestiaire en gastentoilet herbergt, een grote living met houtkachel en bestaande uit een zit- en eetplaats en verder een charmante landelijke keuken met fornuis (Esse). Verder bevindt zich op het gelijkvloers de achterinkom, de badkamer en 2slaapkamers. Op de eerste verdieping bevindt zich een zeer ruime zolder met prachtige houten gebintes, die toelaat om 2 tot 4 slaapkamers bij te creëren met bijhorende badkamer(s) en/of dressing(s). Die toegangstrap komt uit in de huidige nachthal uit.

Het kantoor bevindt zich in een charmant bijgebouw en is ideaal voor het ontvangen van klanten of om rustig thuis te werken.

De eigendom beschikt over een prachtig verwarmd zwembad met aanliggend terras. dit alles ligt op een zuidelijke oriëntatie en heeft een panoramisch uitzicht op de omliggende weiden. 's Avonds kan u genieten van de ondergaande zon terwijl u van een glaasje wijn nipt, na een verkwikkende duik in het zwembad of gezellig met vrienden dineert.

In de voorvleugel bevinden zich de 4 paardenstallen, zadelkamer en wasplaats, die met een ongekende luxe zijn afgewerkt.

In de linkervleugel treffen we de expositieruimte/feestzaal en in deze vleugel bevindt zich ook een afgewerkt appartement met 1 slaapkamer.

In de achterste vleugel bevinden zich nog de oude stallingen. Hier is een functiewijziging mogelijk naar kantoor, dienstverlening of vrije beroepen (max. 100 m2) of toeristische logies. In deze bijgebouwen kan een B&B in ondergebracht worden met maximaal 8 kamers/suites. De hoeve heeft een bijzonder potentieel voor een dergelijke B&B, gelet op de mooie landelijke ligging en de ruime bijgebouwen.

Naast de vierkantshoeve bevindt zich ook nog een grote veldschuur, met aparte toegang en die u kan gebruiken voor stockage of bijkomende stallingen in onder te brengen. 

Wonen met prachtige vergezichten in historische vierkantshoeve met veel mogelijkheden!

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
721 kWh/m²
Unieke code
:
20130709-0001406483-00000001-B
gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Erfgoed
:
Inventaris van bouwkundig erfgoed
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Half-open keuken
Architectuur
:
Traditioneel
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte