Villa te Moerbeke (9180)

Algemeen
Referentie
:
4039
Prijs
:
Op aanvraag
Kadastraal inkomen
:
€ 2.289
Aantal slaapkamers
:
7
Aantal badkamers
:
3
Garage
:
4
Adres
:
9180 Moerbeke
Bewoonbare opp.
:
1100 m²
Grondoppervlakte
:
27067 m²
Perceel breedte
:
46 m
Beschikbaarheid
:
In overleg
Bouwjaar
:
1972
Hippo vastgoed
Omschrijving
 Exclusief landhuis op unieke locatie van 2,7ha te Moerbeke-Waas

Deze eigendom bevindt zich in een zeer groene omgeving in Moerbeke-Waas, hart van het zoete Waasland, en ligt centraal tussen Gent en Antwerpen. Het heeft een goede verbinding naar de E34 en ook de E17. Verder is het een zeer groene omgeving met velden en bossen en wordt het doorkruist door de Moervaart, waarlangs men prachtig kan gaan wandelen.

De eigendom bestaat uit een majestueuze villa en is bereikbaar via een lange oprijlaan van ca. 200m, waar men aan de straatkant een conciërgewoning (momenteel ingericht als kantoor) vindt. Bij de villa horen ook 3 garages, een verwarmd zwembad, een vijver, een carport en voldoende weide met enkele paardenstallen.

Het landhuis bestaat uit een indrukwekkende inkomhal met originele kerksteen, ingebouwde vestiaire en gastentoilet. Via de inkomhal bereiken we een zeer ruime woonkamer van 77 M2 op volle eiken parket met open haard. Hier is ook een vide, als bureel ingericht met ingemaakte bibliotheekkasten. Aansluitend vinden we de luxueuze leefkeuken, volledig geëqupeerd en 55m2 groot. Op het gelijkvloers bevindt zich nog een berging met douche, een slaapkamer met dressing en aparte doucheruimte. Er is ook een kelder aanwezig.

Op de eerste en tweede verdiepingen vinden we 6 ruime slaapkamers met ingemaakte kasten en verder 2 badkamers. De woning werd grondig gerenoveerd in 2018 en 2019 en voorzien van een nieuw rieten dak met extra isolatie, bijkomende vloerisolatie, nieuwe verwarmingsketel, vloerverwarming en radiatoren. De ramen en deuren werden zijn ook nieuw en er werd een alarm- en camera-systeem voorzien. Het landhuis is grotendeels ingericht door de befaamde decorateur Pieter Porter.

Verder zijn er nog diverse bijgebouwen waaronder het poolhouse van 60m2 met naastgelegen verwarmd zwembad, een aparte carport voor 2 wagens en verschillende kleine bijgebouwen. Ook zijn er paardenstallen aan de weides.

Unieke eigendom in het Waasland!
 
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
171 kWh/m²
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Comfort buiten
:
Verwarmd zwembad, Vijver, Veranda, Tuinhuis, Paardenstallen
Indeling
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte