Hippisch complex te Bocholt (3950)

€1 950 000

Algemeen
Referentie
:
4015
Prijs
:
€ 1.950.000
Adres
:
3950 Bocholt
Grondoppervlakte
:
55000 m²
Beschikbaarheid
:
In overleg
Hippo vastgoed
Binnenpiste
:
60m x 20m
Buitenpiste
:
60m x 40m
Omschrijving
 Nieuwbouw hippisch complex op ca. 5,5 ha gelegen te Bocholt

Deze prachtige accommodatie is rustig gelegen te Bocholt, gemeente dat zich net op de grens met Nederland bevindt. Daarnaast ligt het ook op een boogscheut van belangrijke hippische complexen zoals Sentower Park, De Warre, De Damburg, De Peelbergen, …

Het geheel omvat een mooi landhuis, 2 studio’s, 36 paardenstallen, een binnenpiste, een buitenpiste, een ruime opslagplaats, een stapmolen, een longeercirkel, omheinde weides en een aangelegde parking.

De woning met privétuin bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een zeer mooie woonkamer, een luxueuze keuken met kookeiland en een badkamer met bubbelbad en douche. Verder beschikt het gelijkvloers ook nog over een bureau, een berging en een garage.Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en een tweede badkamer.

Aansluitend aan de woning bevinden zich nog 2 studio’s met elk een keuken, een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. Deze zijn uitstekend voor het overnachten van gasten of als groomsverblijf.

De paardenaccomodatie bestaat uit 2 stalgebouwen. Het eerste stalgebouw is aansluitend aan de woning en bestaat uit 6 buitenboxen en 14 binnenboxen met een wasplaats. Alle boxen hebben een afmeting van 4m x 4m. Het tweede stalgebouw bevindt zich naast de binnenpiste en bevat 16 boxen van 3,5m x 4m met een wasplaats en solarium. De binnenpiste heeft een afmeting van 20m x 60m en is uitgerust met een gedraineerde geopad bodem en sproeiinstallatie.

Aan de achterkant van de binnenpiste is een overdekte opslagplaats voorzien voor hooi, stro, vrachtwagens, …


Buiten kan men tussen beide stalgebouwen de buitenpiste van 40m x 60m terugvinden. Ook deze piste bestaat uit een gedraineerde geopad bodem en is voorzien van een sproeiinstallatie.

Verder is er ook een longeercirkel en een stapmolen.


Achteraan de gebouwen is een verharde parking aanwezig, waar zich vervolgens ook de omheinde weides bevinden op een oppervlakte van ca. 5,5 ha.

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
In aanvraag
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
EPC
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Comfort buiten
:
Vijver, Paardenstallen
Indeling
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte