Hoeve te Knesselare (9910)

Algemeen
Referentie
:
3990
Prijs
:
Op aanvraag
Aantal slaapkamers
:
3
Adres
:
9910 Knesselare
Bewoonbare opp.
:
330 m²
Grondoppervlakte
:
19832 m²
Hippo vastgoed
Buitenpiste
:
40m x 20m
Omschrijving
Complete paardeneigendom in oase van groen op ca 2ha te Knesselare

Deze prachtige eigendom bevindt zich in Knesselare, deelgemeente van Aalter, dat zich op de grens van de provincie Oost en West-Vlaanderen bevindt. De accommodatie bevindt zich in een zeer groene omgeving naast het Drongengoedbos, gekend om zijn prachtige natuur en de prachtige (ruiter)paden.
 
De eigendom omvat een perceel van ca. 2ha en daarop bevindt zich een zeer ruime woning met aansluitend bijgebouw, een stalgebouw met 16 stallen, een buitenpiste en voldoende weide.
 
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een ruime inkomhal met naastgelegen bureauruimte, die ons vervolgens toegang geeft tot een ruime lichtrijke wooonkamer, die een prachtig zicht geeft naar buiten. Vervolgens is er een uitgeruste keuken en een bergplaats die ook dienst doet als achterinkom. De eerste verdieping telt 3 ruime slaapkamers, een aparte dressing en een badkamer. Naast het woongedeelte bevindt zich een ruime polyvalente ruimte, heden ingericht als ontspannings- / ontvangstruimte, maar deze is uitermate geschikt als hobbyruimte, voor een zelfstandige activiteit, of kangoeroewonen, ...Ook de eerste verdieping biedt veel mogelijkheden.
 
Het stalgebouw bevindt zich in een L-vorm naast de woning en omvat 16 ruime stallen, een wasplaats en een bergplaats/zadelkamer. De buitenpiste meet 20m x 40m.
 
Verder zijn er nog 2 schuilhokken in hout opgetrokken en 9 weidepaddocks aanwezig zodat de paarden voldoende naar buiten kunnen.

De unieke ligging van deze eigendom maakt dat herten en reeën dagelijks bezoekers zijn. Deze eigendom biedt u absolute rust en privacy. Zelden gezien in Vlaanderen.
 
Veelzijdige paardeneigendom voor de semi-professionele paardenliefhebber met unieke ligging!
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
In aanvraag
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
EPC
:
In aanvraag
Unieke code
:
20141013-0001674085-0000008-8
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Dubbel
Comfort buiten
:
Paardenstallen
Indeling
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte