Eigendom met karakter te Stekene (9190)

€1 150 000

Algemeen
Referentie
:
3987
Prijs
:
€ 1.150.000
Aantal slaapkamers
:
5
Aantal badkamers
:
3
Garage
:
5
Adres
:
9190 Stekene
Grondoppervlakte
:
40000 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Hippo vastgoed
Buitenpiste
:
40m x 20m
Omschrijving
Verder af te werken landhuis met bijgebouwen op ca. 4ha te Stekene

Het landhuis is gelegen te Stekene in een doodlopend straat en bevindt zich middenin de natuur, waardoor het veel privacy biedt. De eigendom is makkelijk bereikbaar en heeft een vlotte verbinding via de E34 naar zowel Antwerpen als Gent.

Het domein is voorzien van een landhuis dat 5 slaapkamers herbergt, een bakkershuisje, een charmant houten bijgebouw, 10 paardenstallen en weiden.

De woning omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal met gastentoilet en houtkachel en geeft ons rechts toegang tot de ruime woonkamer, voorzien van open haard. Vervolgens hebben we de keuken, met achterinkom. Verder is er op het gelijkvloers een ruime badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo en met aansluitend een slaapkamer. Daarnaast bevindt zich een multifunctionele ruimte die gebruikt werd als bureauruimte. Er is ook een ruime, inpandige garage voorzien die deels ingericht is als technische ruimte. Het gelijkvloers moet nog worden gerenoveerd, de eerste verdieping werd reeds met smaak en authenthieke materialen verbouwd. Het omvat 4 slaapkamers waarvan één masterbedroom met aansluitende badkamer en nog een bijkomende badkamer. Enkel de badkamers moeten nog verder worden afgewerkt, de benodigde materialen zijn reeds aanwezig.

Het landhuis werd recent (2018) voorzien van een rieten dak en nieuwe installaties.

Het landhuis situeert zich in het midden van het perceel waardoor men rondom een prachtige tuin kan aanleggen. Heden is er een bakkerhuisje en een charmant houten bijgebouw voorzien in de tuin om heerlijk te vertoeven.

Vanuit de keuken en woonkamer heeft men ook een prachtig zicht op de paardenaccommodatie, deze omvat een eerste houten stalgebouw met 7 paardenstallen, een wasplaats en een ruime zadelkamer, een buitenpiste van 20m x 40m en een tweede houten stalgebouw met 3 paardenstallen.

De weides bevinden zich achteraan het doodlopend straatje. Er zijn ook 2 percelen bos inbegrepen.

De eigendom is toegankelijk via een imposante stenen poort, wat zeer veel charme geeft als je de eigendom binnenrijdt. Verder is er nog een tweede toegang waar zich ook een carport bevindt voor het plaatsen van 4 auto's.

Eigendom met karakter op 4ha in het Waasland!

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
In aanvraag
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
In aanvraag
gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Warmtepomp
Keuken
:
Niet meegedeeld
Beglazing
:
Gedeeltelijk dubbel
Comfort buiten
:
Paardenstallen, Tuin rondom
Indeling
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte