Hippisch complex te Kessel (5995) (Nederland)

Algemeen
Referentie
:
3963
Prijs
:
Op aanvraag
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
1
Aantal douchekamers
:
1
Adres
:
5995 Kessel (Nederland)
Grondoppervlakte
:
8908 m²
Bouwjaar
:
2000
Hippo vastgoed
Buitenpiste
:
50m x 25m
Buitenpiste
:
36m x 20m
Omschrijving
Complete en betaalbare paardeneigendom met ruime woning op ca. 1ha in Kessel (Nederlands Limburg) (optie 0,4ha)

Deze paardeneigendom bevindt zich in Kessel, een gemeente in de Nederlandse provincie Limburg, die zich tussen de landsgrenzen van België en Duitsland bevindt. De eigendom situeert zich in een rustig straatje, in een prachtig groen landschap, waar bossen het landschap doorkruisen en waar u prachtige wandelingen kan maken. Verder is het vanuit Belgïe makkelijk bereikbaar via de E34 en vervolgens de A67. Het is een ideale uitvalsbasis naar het hippisch centrum De Peelbergen (15 min), de terreinen van Jan Tops in Valkenswaard (60 min) of Sentower Park (85 min). Ook de heilige grond van Aken is op 1,5u rijden.

Het perceel omvat een zeer verzorgde villa met drie slaapkamers, een ruim groomsappartement in de sous-terrain, een stalgebouw met 15 ruime stallen, 2 buitenpistes, 4-paardstapmolen en 2 weidepaddocks.

De statige villa is strak en functioneel ingericht en bevat op het gelijkvloers een ruime inkomhal die ons naar een centrale gang brengt waarop de verschillende ruimtes op het gelijkvloers uitkomen, te beginnen met een lichtrijke woonkamer met aanpalende veranda, die momenteel dienst doet als zithoek, vervolgens hebben we een zeer ruime keuken met zithoek, een multifunctionele ruimte in gebruik als bureau, een slaapkamer, een apart toilet, een badkamer met ligbad, douche en lavabo en als laatste nog een linnenkamer met achterinkom. Op de eerste verdieping werden 3 ruime slaapkamers ondergebracht.

In de kelderverdieping werd een ruim bemeten appartement ingericht dat voorzien is van een slaapkamer en badkamer met douche. Het appartement is zowel langs de woning als via een externe ingang langs buiten bereikbaar.


De paardenaccommodatie omvat een stalgebouw met 15 ruime stallen waaronder een loopbox, een wasplaats met solarium, zadelkamer, voldoende opslag voor hooi en stro en voor het rollend materiaal. Er is ook nog een carport aangebouwd.

Om de accomodatie compleet te maken werd er een stapmolen voor 4 paarden voorzien met aanpalende kantine en twee buitenpistes (25m x 50m en 20m x 36m) op professionele bodem. Achter de buitenpistes bevinden zich de weides. De mogelijkheid bestaat om een weide van ca. 4.000M² bij te kopen tegen een prijs van 25.000€.


Een complete paardeneigendom in zeer goede staat tegen een aantrekkelijke prijs!
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
In aanvraag
Unieke code
:
736449334
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Hoogrendementsglas
Comfort binnen
:
Open haard, Dubbele beglazing
Comfort buiten
:
Vijver, Veranda, Tuinhuis, Voor- en achtertuin
Indeling
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte