Hippisch complex te Alken (3570)

€4 500

Algemeen
Referentie
:
4074
Prijs
:
€ 4.500
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
3570 Alken
Grondoppervlakte
:
17082 m²
Beschikbaarheid
:
Onmiddellijk
Bouwjaar
:
1999
Hippo vastgoed
Binnenpiste
:
40m x 20m
Buitenpiste
:
60m x 20m
Omschrijving
TE HUUR: Prachtige woning met professioneel paardencomplex te Alken

Dit mooie complex ligt bijna onder de kerktoren van Alken en is toch zeer rustig gelegen. Makkelijk bereikbaar via Hasselt en met een goede verbinding naar Antwerpen en Luik via de E313 of naar Brussel via de E314.

Manège Woutershof ligt op een boogscheut en ook Sentower Park is vlot te bereiken.

Via de voordeur kom je binnen in de mooie trappenhal waar zich rechts een gastentoilet bevindt. Rechtdoor gaat u naar de lichtrijke woonkamer die voorzien is van grote raampartijen waardoor er een mooi uitzicht is op de tuin. In het verlengde van de woonkamer is er nog een leuke veranda voorzien. Vanuit de woonkamer kan je naar de keuken, die voorzien is van alle apparatuur zoals oven, microgolf en vaatwasser. Naast de keuken vindt men de berging/mudroom met achterinkom. Vanuit deze ruimte kan je naar de garage (1 wagen).
Op het gelijkvloers is er ook een slaapkamer met aansluitend een badkamer voorzien van ligbad, dubbele wastafel en toilet. Op de eerste verdieping kan u de masterbedroom en 2 kinderslaapkamers, een dressing en badkamer vinden. De badkamers is voorzien van douche, wastafel en toilet. De dressing is zeer ruim en nog vrij in te richten.

Vanuit de tuin van de woning, die momenteel wordt aangelegd, kan u via een poort naar het paardencomplex. Dit is voorzien van 10 ruime boxen (4m x 4m en 3.5m x 4m), een wasplaats met warm water en aparte opslag voor voeder. Vanuit de stallen is er een directe toegang naar de binnenpiste (20m x 40m). Verder is er ook een zadelkamer en gastentoilet en een mooi en luxueus ingerichte ontvangstruimte met zicht op de binnenpiste en de weides. Hierlangs is ook nog een extra bergruimte voorzien.

Op het terrein ligt ook nog een buitenpiste (20m x 60m).

Buiten is er ook nog een aparte zandpaddock om te longeren of om gewoon de paarden eens vrij te laten lopen.

De gebouwen van het paardencomplex zijn omgeven door verschillende weides die paardvriendelijk omheind zijn. De totale oppervlakte van het domein bedraagt 1,7ha.

Kortom een ideale uitvalbasis voor professionele of semi-professionele paardenliefhebbers.

Stedenbouwkundige informatie
EPC
:
171 kWh/m²
Unieke code
:
2363955
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Indeling
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte