Villa te Geel (2440)

Algemeen
Referentie
:
4068
Prijs
:
Op aanvraag
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
2440 Geel
Grondoppervlakte
:
18386 m²
Beschikbaarheid
:
In overleg
Hippo vastgoed
Omschrijving
Mooi gerenoveerd landhuis met 6 paardenstallen op ca. 1,8ha te Geel

 Dit mooi en volledig gerenoveerd landhuis bevindt zich in Geel, ten midden van de mooie Kempen en is zeer rustig gelegen, in de velden. Toch is het vlot bereikbaar via de E313 en E34.
De woning werd de voorbije jaren volledig gerenoveerd met luxueuze materialen. Ook de paardenstallen en de mooie schuur werden recent gerenoveerd.
Op het gelijkvloers kom je via de voordeur binnen in de charmante trappenhal. Rechts bevindt zich een bureau of slaapkamer. Ga je rechtdoor dan kom je uit in de landelijke keuken, die volledig uitgerust is en voor de chef-koks onder ons voorzien is van een Lacanchefornuis op gas.
Vanuit de keuken of de trappenhal kan je naar de ruime en gezellig woonkamer op massieve parket en met open haard. Zowel de keuken als de woonkamer hebben direct zicht op de stallen en tuin.
Via de keuken kan je naar het overdekte terras, dat ook toegang geeft tot de hobbyruimte. Deze ruime en lichtrijke  kamer biedt tal van mogelijkheden.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Alle kamers werden mooi gerenoveerd en de badkamers zijn hoogwaardig afgewerkt.
Buiten kan men het recentelijk gerenoveerde stalgebouw terugvinden. Hier bevinden zich 6 boxen van 3m x 4m, met directe toegang naar de weides.
Haaks op de woning is er een mooie schuur met grote automatische poort. De schuur kan dienen als garage of andere opslagplaats. Deze werd ook opgedeeld in 2 delen via een glaspartij in staal.

Deze woning biedt alles wat nodig is voor de paardenliefhebber, die van de rust en de natuur houdt!

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
277 kWh/m²
Unieke code
:
213121
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Dubbel
Indeling
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte