Hippisch complex te Riemst (3770)

Algemeen
Referentie
:
4062
Prijs
:
Op aanvraag
Kadastraal inkomen
:
€ 2.289
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
3770 Riemst
Grondoppervlakte
:
30000 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Bouwjaar
:
1983
Hippo vastgoed
Binnenpiste
:
39m x 15m
Buitenpiste
:
60m x 20m
Omschrijving
 Hippisch complex op ruim 3ha in adembenemend landschap in Limburg

Deze prachtige paardeneigendom is zeer rustig gelegen en heeft een makkelijke verbinding via de E313 naar Nederland en de grote steden zoals ondermeer Brussel, Antwerpen of Hasselt.

U kan hier genieten van adembenemende vergezichten, holle wegen en veel wandelmogelijkheden tussen de velden en boomgaarden. Vanuit de woning kan u de toren van het Vrijthof in Maastricht zien. Verder ligt het op een boogscheut van Zangersheide en ook Sentower Park ligt slechts op 40 minuten rijden.

De woning heeft een inkomhal, die overgaat in de ruime living, bestaande uit een zitplaats met een mooie cassette open haard en eetplaats op parket. Op de mezzanine is een gezellig bureau ondergebracht. De living geeft ook toegang naar de landelijke keuken, die volledig geëquipeerd is. Er is een half verzonken verdiep dat via de living toegang geeft tot de linnenkamer, garage, technische ruimte en een ruime berging.

In de living is er een houten trap, die toegang geeft tot het eerste verdiep, waar u een masterbedroom met ingebouwde dressing aantreft, naast een ruime kinderkamer, babykamer en een op te frissen badkamer met ligbad. De masterbedroom bestond tevoren uit 2 slaapkamers en het is mogelijk om deze weer op te splitsen zodat er in zijn geheel terug 4 slaapkamers mogelijk zijn. 

De woning is zuidgeoriënteerd en heeft een prachtig zonneterras met vijver en naastliggend verwarmd zwembad met uitschuifbare overkapping.

He hippisch gedeelte bestaat uit een hoofdgebouw, dat een binnenpiste van 15m x 39m met Agterbergbodem herbergt,  een ruime zadelkamer, 12 binnenboxen, 4 ponystallen, 3 wasplaatsen en 6 buitenboxen. Er is een milieuvergunning voor 23 paarden.

Boven de ponystallen bevindt zich een kleine cafetaria die uitkijkt op de binnenpiste en binnenboxen.


Vooraan in het hoofdgebouw is er een grote opslagplaats voorzien voor het stallen van landbouwvoertuigen, hooi, stro, …naast een groot afdak voor het stallen van rollend materiaal en landbouwalaam.

De buitenpiste meet 20m x 60m en beschikt over een professionele geopadbodem  De weiden liggen rondom het gebouw in een mooie omgeving en zijn afgemaakt in paardvriendelijke omheining.

Het betreft hier een compleet hippisch complex, momenteel uitgebaat als pensionstal, maar dat even goed kan dienen voor een (semi-) professionele ruiter.

Unieke kans in Limburg!

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
258 kWh/m²
Unieke code
:
2396493
gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Enkel
Comfort buiten
:
Zwembad, Paardenstallen
Indeling
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte