Hippisch complex te Weelde (2381)

Algemeen
Referentie
:
4034
Prijs
:
Op aanvraag
Kadastraal inkomen
:
€ 5.120
Aantal slaapkamers
:
6
Aantal badkamers
:
2
Garage
:
2
Adres
:
2381 Weelde
Grondoppervlakte
:
29904 m²
Beschikbaarheid
:
In overleg
Hippo vastgoed
Binnenpiste
:
36m x 20m
Buitenpiste
:
66m x 22m
Omschrijving
 Riante villa met hippisch complex met binnen-en buitenpiste op 2,9ha te Weelde (Ravels)

Deze eigendom bevindt zich in Weelde, deelgemeente van Ravels in provincie Antwerpen dat makkelijk bereikbaar is via de E34. De accommodatie bevindt zich in een rustig straatje en situeert zich vlakbij de grens met Nederland.

Het perceel van ca. 2,9ha omvat een ruime woning met binnenzwembad,  19 paardenstallen, een binnen- en buitenpiste, een stapmolen, een longeercirkel en voldoende in hout omheinde weides.

De ruime woning in L-vorm is opgedeeld in 2 woongelegenheden. De eerste bevindt zich op het gelijkvloers en omvat een ruime leefruimte met keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een apart bureau. De tweede vind je op de 1ste verdieping van de andere vleugel en bestaat uit een open keuken met ruime leefruimte, drie slaapkamers en een badkamer. Voor de levensgenieters onder ons is er aan de woning nog een verwarmd binnenzwembad met sauna, infrarood-cabine en 2 douches. Er is ook nog een zeer ruime garage aanwezig, waar 3 auto's in gestald kunnen worden.

De paardenaccommodatie omvat verschillende gebouwen, die met elkaar verbonden zijn. De stallen zijn in U-vorm opgetrokken zodat bijna elke stal een buitenluik heeft. Het eerste authentieke schuurgebouw bevat 9 stallen en een verwarmde zadelkamer naast opslagruimte. In het tweede stalgebouw vinden we 10 ruime boxen. Beide stalgebouwen zijn direct met elkaar verbonden en hebben een directe toegang naar de recent gebouwde binnenpiste via een gang waar je 3 wasplaatsen en een solarium aantreft. Het warmwater voor de wasplaatsen komt van een zonneboiler. De binnenpiste heeft een afmeting van 20m x 36m, is voorzien van een eb- en vloedbodem en is afgewerkt met mahoniehout. De verlichting komt vanuit de tenniswereld zodat er geen schaduwvorming optreedt. Dit gebouw bevat ook een naastgelegen charmante ontvangstruimte waarvan de ramen zijn uitgevoerd met veiligheidsglas en heeft zicht op de binnen- en buitenpiste naast een grote opslag voor hooi en stro. De buitenpiste heeft als afmeting 22m x 66m, is voorzien van een professionele geopadbodem en uitgerust met een sproeiinstallatie. Er is ook nog een groomsappartement aanwezig in het stalgebouw. 
De eigendom wordt vervolledigd met een stapmolen voor 4 paarden en een longeercirkel en een reglementaire mestvaalt.
Over het ganse domein is Wifi en ook de industriële wasmachine en droogkast zijn inbegrepen in de verkoop.
De weides zijn omheind in hout en enkele zijn voorzien van een schuilstal.

Zeer verzorgde paardeneigendom die alles biedt waar je van kan dromen!

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
552 kWh/m²
Unieke code
:
20190412-0002150518-RES-1
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Indeling
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte