Bel-etage te Stekene (9190)

Algemeen
Referentie
:
4033
Prijs
:
Op aanvraag
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
9190 Stekene
Grondoppervlakte
:
16497 m²
Beschikbaarheid
:
In overleg
Hippo vastgoed
Buitenpiste
:
40m x 20m
Omschrijving
Ruime ééngezinswoning met opslagloods en werkplaats op 1,65 ha te Stekene

Deze eigendom met ruime opslagloods is gelegen te Stekene, in een doodlopend straatje waardoor deze zeer veel rust biedt. Stekene is vlot bereikbaar via de E34 (Antwerpen - Knokke), afrit Stekene/Hulst.

De eigendom omvat een ruime bel-étagewoning met aanpalende werkplaats en ruime opslagloods. Naast de gebouwen bevindt zich een grote weide met 3 stallen.

Op het gelijkvloers bevinden zich bureauruimtes en sanitaire blokken en deze ruimtes zijn uiterst geschikt voor het uitoefenen van een zelfstandige activiteit. De eigenlijke woning is te bereiken via de centrale inkomhal en bevindt zich op de eerste verdieping. De woning omvat naast de inkomhal, een ruime woonkamer met open haard en parktetvloer, die toegang geeft tot 2 ruime slaapkamers, ook voorzien van parketvloer, en de keuken. De keuken is volledig ingericht en voorzien van aparte eethoek. Aansluitend is er een veranda, een bureauruimte en een berging. Via de berging is er eveneens toegang tot het zeer ruime buitenterras met grote duiventil. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons nog toegang tot een derde slaapkamer, een badkamer met dubbele lavabo, ligbad en douche en een apart toilet. Er is ooke en zolder aanwezig, opgedeeld in 4 aparte kamers.

Via het gelijkvloers is er ook rechtstreekse toegang tot de werkplaats en opslagloods, die is opgedeeld in verschillende kleinere ruimtes. Verder is er nog een kleine patio en een dubbele garage met automatische poorten. Achteraan de opslagloods werd een duivenhok ingericht op de eerste verdieping.

De weides zijn bereikbaar via de opslagloods, alsook via het naastgelegen doodlopend straatje. Hier bevindt zich een houten stal met plaats voor 3 paarden en is er een buitenpiste van 20m x 40m aangelegd. Wie Stekene kent, weet dat dit een zeer groene gemeente is met ongekende wandelmogelijkheden.

Unieke eigendom in het Waasland met een enorm bouwvolume!
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
280 kWh/m²
Unieke code
:
20200907-0002312149-RES-1
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Dubbel
Comfort binnen
:
Open haard, Dubbele beglazing, Alarm, Garagepoort met afstandsbediening
Comfort buiten
:
Veranda, Paardenstallen, Patio / Atrium
Indeling
Opslagloods
:
920 m²
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte