Hippisch complex te Beernem (8730)

Algemeen
Referentie
:
4023
Prijs
:
Op aanvraag
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
1
Aantal douchekamers
:
1
Garage
:
2
Adres
:
8730 Beernem
Grondoppervlakte
:
46297 m²
Hippo vastgoed
Binnenpiste
:
42m x 20m
Buitenpiste
:
44m x 23m
Omschrijving
Multifunctionele hippische eigendom met binnenpiste op ca. 4,6ha te Oedelem (Optie: 3ha huur)

Deze eigendom is gelegen te Oedelem, deelgemeente van Beernem, wat makkelijk bereikbaar is via de E34 (Antwerpen-Knokke) of de E40. Oedelem is een groene gemeente met verschillende park- en bosgebieden in de buurt.

De eigendom bestaat uit een royale woning, een praktijkgedeelte, een hippisch complex bestaande uit een binnen- en een buitenpiste, 53 stallen, een overdekte stapmolen en voldoende weides.

De woning omvat een inkomhal met gastentoilet, die rechts toegang heeft naar een zeer licht en ruime woonkamer, bestaande uit een zithoek op massieve parket en een eetplaats. De inkomhal geeft ook toegang naar de leefkeuken, die volledig is geëquipeerd. Ook is er een tv-salon, speelruimte op verhoog in de keuken aanwezig. Tussen de keuken en deze ruimte zit een doorkijk open haard, die zorgt voor een gezellige warmte als u van buiten komt. Achter de keuken bevindt zich doorgang, die deels ingericht is als bijkeuken met veel ingemaakte kasten en die ook toegang geeft naar de ruime garage, geschikt voor 2 grote auto’s type SUV. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, een ruime badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo en een aparte douchekamer.

Via een doorgang in de garage komt men ook in de het praktijkgedeelte dat over een aparte toegang met wachtkamer beschikt,  een dierenarts-cabinet, de benodigde onderzoeksruimtes alsook berg- en opslagruimtes. Via deze vleugel heeft u ook toegang naar een eerste stalgebouw waarin zich een 15 stallen bevinden, sommige zijn ontdubbeld zodat u zeer ruime merrie/bevallingsboxen heeft. Op het eerste verdiep is er nog een vergaderruimte en een bureau samen met een logeerkamer. Hier bevindt zich ook een appartement met keuken, living, 2 slaapkamers en een badkamer.

Het hoofdgebouw omvat een aparte stallengang van 8 stallen, een tweede blok met 8 stallen en een zadelkamer, een aparte gang met 4 boxen en een dubbele gang met 18 boxen, wasplaatsen en zadelkamer. De binnenpiste meet 20m x 40m en is net voorzien van een nieuwe, professionele bodem. De buitenpiste heeft een afmeting van 23m x 44m, maar deze bodem is einde levensduur.
In dit hoofdgebouw is er ook een grote opslagruimte en een overdekte mestvaalt.

Achter dit gebouw vindt u de overdekte stapmolen voor 6 paarden.  Tevens zijn er voldoende weides aanwezig, sommige met schuilstallen. Rond de weiden ligt er een galoppiste van ongeveer 670m. 


Er bestaat ook de mogelijkheid om aanpalend een weide van 3ha bij te huren en aan de overkant van de eigendom kan nog ca. 2ha worden bijgekocht.

Eigendom met een ruime waaier aan mogelijkheden, zowel als sport-/pensionstal of voor een fokkerij met opfokfaciliteiten!

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
In aanvraag
gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Erfgoed
:
Inventaris van bouwkundig erfgoed
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Dubbel
Comfort buiten
:
Paardenstallen
Indeling
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte