Hoeve te Ham (3945)

€755 000

Algemeen
Referentie
:
4009
Prijs
:
€ 755.000
Aantal slaapkamers
:
9
Aantal badkamers
:
9
Adres
:
3945 Ham
Grondoppervlakte
:
24440 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Hippo vastgoed
Omschrijving
Charmante B&B/hotel met wellness en vergunde heliport op 2,5ha te Ham

 Unieke eigendom gelegen te Ham, een gemeente in de provincie Limburg, die zich langs het Albertkandaal situeert. De eigendom bevindt zich op het einde van een doodlopend straatje, waardoor deze zeer veel privacy biedt en van zodra men de oprit oprijdt, kan U genieten van deze oase van rust en groen. Achter het domein bevindt zich ook het groen-/bosgebied met de Kepkensberg, waar U prachtig kan gaan wandelen terwijl U even op adem komt in deze B&B met uitgebreide wellness-faciliteiten. De eigendom is verder vlot bereikbaar via de E313 (Antwerpen - Hasselt) en bevindt zich op enkele minuten van het op- en afrittencomplex van Ham.

Het domein bestaat uit een hoofdgebouw dat zich centraal op het perceel situeert en als B&B/hotel en restaurant zijn ingericht, het herbergt ook een privéwoonst. Verder is er nog een volledig wellnessgedeelte, een ruime opslagplaats, en rondom gelegen weiden en dit met een totale oppervlakte van ca. 2,5ha. Wat zeer uitzonderlijk is, is het feit dat deze eigendom één van de weinig vergunde heliporten in België herbergt, achteraan op het terrein. 

Het restaurant bevindt zich op het gelijkvloers en strekt zich uit zich over verschillende ruimtes, waarvan één een gezellige open haard heeft en één  ruimte werd ingericht als eetzaal voorzien van een bar. Het hotel zelf telt 8 kamers, die zich op de eerste verdieping bevinden en allemaal voorzien zijn van een eigen badkamer. Het wellnessegedeelte bestaat uit onder andere een kruidensauna, een zweethut, een Ottomaanse Hamman, een Finse Kelosauna, een verwarmd zwembad en een jacuzzi, die zich bij elkaar situeren in de prachtige feeërieke tuin. Verder is er nog een relaxruimte, een sanitaire ruimte en een orangerie, die uitgeven in het hoofdgebouw. De privéwoonst heeft een aparte toegang en omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een badkamer en een slaapkamer en een ruime woonkamer op de eerste verdieping.

Het domein is volledig omheind en deels zelfvoorzienend qua (warm) water en elektriciteit, zo is er een grondwatput van 165m diep, zonnepanelen en een zonneboiler.

Deze unieke eigendom zoekt een nieuwe uitbater of bewoner!

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
596 kWh/m²
Unieke code
:
20130724-0001414405-00000005-0
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Comfort binnen
:
Open haard, Sauna, Jaccuzzi, tuin, welness
Comfort buiten
:
Verwarmd zwembad, Veranda, Zonneterras
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte