Hippisch complex te Haacht (3150)

Algemeen
Referentie
:
4001
Prijs
:
Op aanvraag
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
2
Adres
:
3150 Haacht
Bewoonbare opp.
:
280 m²
Grondoppervlakte
:
25449 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Hippo vastgoed
Buitenpiste
:
75m x 50m
Binnenpiste
:
50m x 21m
Omschrijving
Hippisch complex met ruim appartement, binnen- en buitenpiste op ca. 2,5ha te Haacht

Deze hippische accommodatie is gelegen te Haacht, gemeente in de provincie Vlaams-Brabant, en bevindt zich centraal tussen Mechelen en Leuven. De eigendom is makkelijk bereikbaar via de E19 en E314. De eigendom bevindt zich in een rustig straatje en in een zeer groene, landelijke omgeving. 

Het hippisch complex omvat naast een hoofdgebouw met ruim appartement, een binnenpiste en 22 stallen.  Ook een grote buitenpiste, 10 buitenboxen en voldoende weide naast een ruime parking zijn aanwezig.

Het appartement heeft 2 verdiepen en is zeer ruim. Het bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met naastgelegen bureauruimte of slaapkamer, een ruime leefruimte met zicht op de tuin, een volledig ingerichte keuken met aparte eethoek en een berging dat ook ingericht is als technische ruimte met apart toilet. Op het gelijkvloers vinden we nog een dubbele garage met automatische poorten (ook geschikt voor vrachtwagen).  Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een tweede grote leefruimte met zicht op de binnenpiste en een badkamer voorzien van dubbele lavabo, ligbad en toilet.

Het hoofdgebouw omvat een grote binnenpiste van 21m x 50m met geopad bodem, 22 stallen, twee wasplaatsen met solarium en een gezellige ontvangstruimte met zicht op de binnenpiste. 

Vervolgens hebben we nog 10 buitenstallen met zadelkamer.  De buitenpiste meet 50m x 75m en is ook voorzien van een geopad bodem en de mooie omgeving geeft de buitenpiste een bijzonder cachet.

Een professionele longeercirkel vervolledigt de eigendom. De weides bevinden zich achteraan de eigendom en zijn netjes opgedeeld in verschillende weidepaddocks zodat de paarden kunnen genieten van de mooie omgeving. Ook zijn er veel mogelijkheden om te wandelen in de onmiddellijke omgeving.

Naast het hoofdgebouw is ook een ruime verharde parking voorzien.

Nette eigendom in groene omgeving voor de (semi-)professionele paardenliefhebber!

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
In aanvraag
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
238 kWh/m²
Unieke code
:
001158955
gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Comfort buiten
:
Paardenstallen, tuin
Indeling
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte