Villa te Bassevelde ()

Algemeen
Referentie
:
3978
Prijs
:
Op aanvraag
Aantal slaapkamers
:
5
Aantal badkamers
:
3
Adres
:
Bassevelde
Grondoppervlakte
:
32768 m²
Beschikbaarheid
:
In overleg
Hippo vastgoed
Buitenpiste
:
40m x 20m
Omschrijving
Unieke landeigendom op ca. 3,3ha, in groene oase, te Bassevelde 

Deze charmante eigendom is gelegen te Bassevelde, deelgemeente van Assenede, dat deel uit maakt van het prachtige Meetjesland. Het is bereikbaar via de invalswegen E34 en N49, waardoor het een vlotte verbinding heeft naar de steden zoals Gent, Brugge en Antwerpen. 

Deze landeigendom omvat een ruime woning, een vakantiewoning, een stalgebouw met 3 paardenstallen (meer mogelijk), een tweede (opslag)loods en een professionele buitenpiste naast weiden. De eigendom is bereikbaar via een imposante oprijlaan, die behoort tot de mooiste van het land. Door het feit dat de eigendom tussen de velden ligt, beschikt deze over zeer veel privacy en kan u dagelijks genieten van het voortschrijden van de seizoenen met de bijhorende panoramische vergezichten.

De hoofdwoning omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal en een woonkamer met aansluitende keuken. Er werd zowel in de woonkamer als keuken enkel gebruik gemaakt van luxueuze materialen waarbij de houten plafonds zeker in het oog springen. De keuken is volledig geëquipeerd en voorzien van een Lacanche-fornuis. Verder vinden we op het gelijkvloers ook nog 2 slaapkamers en een badkamer naast een mooie bureauruimte/bibliotheek, voorzien van ingemaakte kasten en er is verder nog een wasplaats die ook dienst doet als achterinkom. Op de eerste verdieping bevindt zich een zeer ruime slaapkamer, badkamer en apart toilet en er werd onlangs op zolder nog een zeer ruime studio smaakvol ingericht.

Naast de woning bevindt zich een apart verblijf (vergund als vakantiewoning). Deze is voorzien van een inkomhal met apart toilet, een ruime woonkamer met inpandige keuken en op de eerste verdieping een slaapkamer met badkamer en toilet.

Het stalgebouw omvat 3 paardenstallen met een wasplaats. Er is ruimte om uit te breiden tot 10 à 12 stallen. Haaks op de stallen is er nog een grote loods met voldoende opslagruimte, ruimte voor een vrachtwagen en deze herbergt ook een kleine, overdekte zandpaddock met houten omheining.

Een professionele buitenpiste van 20m x 40m vervolledigt de paardenaccommodatie, deze is voorzien van geopad-bodem. Er zijn ook voldoende weides met prachtige bomen die beschutting geven aan de paarden, aanwezig. 

Aan de woning grenst een vijver en vanop het terras kan u de flora en fauna in de gaten houden. Libelles, waterhoentjes, karpers,… laten u wegmijmeren bij de prachtige natuur en de stilte van deze omgeving.

 
Prachtige eigendom die luxueus wonen combineert met een leuke hippische accommodatie!
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
155 kWh/m²
Unieke code
:
20161018-0001903814-1
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Hoogrendementsketel
Keuken
:
Niet meegedeeld
Beglazing
:
Dubbel
Comfort buiten
:
Vijver, Paardenstallen, Tuin rondom
Indeling
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte