Hippisch complex te Oosterzele (9860)

Algemeen
Referentie
:
3531
Prijs
:
Op aanvraag
Kadastraal inkomen
:
€ 2.568
Adres
:
9860 Oosterzele
Grondoppervlakte
:
133936 m²
Beschikbaarheid
:
In overleg
Hippo vastgoed
Binnenpiste
:
20m x 30m
Buitenpiste
:
65m x 35m
Omschrijving
Hippisch complex op ruim 13,4ha te Oosterzele

Deze eigendom is centraal gelegen tussen Gent en Brussel en heeft een vlotte verbinding naar de E40. De eigendom is zeer rustig gelegen en bevindt zich in een groene omgeving. Door zijn goede ligging en zijn grote oppervlakte zijn er veel mogelijkheden.

De eigendom bestaat uit een hippisch complex, dat mooi ingeplant is op een rechthoekig perceel en de gebouwen zijn opgesteld rond een centraal binnenplein. Het hippisch complex omvat een ruim casco-appartement, 4 verblijven voor grooms en een kleiner, instapklaar appartement zodat er voldoende mogelijkheden zijn om de eigenaars en eventueel personeel op het domein te huisvesten.

Deze landeigendom bevat de nodige accommodatie voor het fokken, opleiden en trainen van paarden en is opgedeeld in verschillende stalgebouwen. Een eerste stallencomplex omvat 14 ruime binnenboxen, een tweede omvat 16 ruime binnenboxen en een derde omvat nog eens 6 ruime boxen. De stalgebouwen met 14 en 16 binnenboxen zijn ook voorzien van de nodige wasplaatsen en zadelkamer. Beide wasplaatsen zijn voorzien van een solarium. Dus er zijn 2 solariums.

Voor de opfok van jonge paarden zijn er ook nog 6 grote loopboxen met winterpaddock. Onder hetzelfde dak bevindt zich ook een binnenpiste 20m x 30m. Op de eigendom is ook een buitenpiste aanwezig van 35m x 65m met verlichting en professionele bodem.

Verder bevinden zich op de eigendom nog 7 binnenboxen en 1 loopbox onder een afdak achteraan, een stapmolen voor 6 paarden met een diameter van 18m onder een groot afdak, alsook een galoppiste met een lengte van ruim 1km completeert dit geheel.

De diverse stallencomplexen worden via een opslagloods voor hooi en stro met elkaar verbonden zodat er zeer economisch gewerkt kan worden.

Er is een milieuvergunning voor het houden van 75 paarden.

Verder zijn er voldoende omheinde weiden aanwezig gezien de totale oppervlakte circa 13,4ha bedraagt. De weiden bevinden zich allemaal rond de gebouwen in een mooi rechthoekig perceel.

Unieke kans op paardeneigendom met veel grond!

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Agrarisch gebied
EPC
:
2.257 kWh/m²
Unieke code
:
2131693
gelegen in effectief overstromingsgevoelig gebied
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Elektrisch - directe verwarming
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
hout
Indeling
Opslagloods
:
221 m²
Lasten
Vraag uw gratis schatting aan
Blijf op de hoogte